VÄRMEPUMP BORÅS

Smarta energilösningar

som passar dig

Smarta energilösningar

som passar dig

Vi gör det enkelt att välja rätt värmepump!

och med kostnadsfri experthjälp får du fri offert.

Made by Sweden small 150x126 1
Made by Sweden small 150x126 1

OM oss

Värmepumpar, en smart energilösning för ett bättre klimat!

När du letar efter ett pålitligt och erfaret team som kan ta hand om din värmepumps installation, behöver du inte leta längre än till Värmepump Borås. Vi erbjuder installationstjänster av kvalité till ett konkurrenskraftigt pris, så att du kan njuta av alla fördelar med en värmepump utan att bryta din budget eller onödiga lån!

5års heltäckande garantier

Vi  har 5 års heltäckande garanti på alla våra installerade klimatsystem. Denna garanti är heltäckande och gäller alla system från Panasonic, Fujitsu, GREE, Mitsubishi, Samsung och Toshiba.

Vi specialiserar oss inom:

Om oss varmepump boras

Om Oss -

Värmepumpsspecialisterna i Borås

Vi är ett företag som specialiserar sig på försäljning och installation av värmepump/värmesystem för att nå optimal energibesparing och reducera kostnaderna.
Vi har 10 års erfarenhet inom branschen och erbjuder rådgivning, hembesök, försäljning, installation och service av värmepumpar (luft/luft), värme- och luftkonditioneringssystem. Dessutom ger vi också tips och råd om hur man använder dem mest effektivt, för att öka livslängden och optimera energibesparingen!

Intresserad av att installera

en värmepump?

och minska energiförbrukningen

med 35-70%

Vi arbetar med miljövänliga värmepumpar och andra energibesparande produkter för både Privatpersoner och Företag.

Varmepumpsinstallation energipojkarna
nojda kunder varmepump boras

Anlita din lokala kyltekniker

Vårt mål är 100% nöjda kunder - Värmepumpar i Borås

Att installera ett klimatsystem är en komplicerad process som endast bör utföras av en kvalificerad tekniker. Genom att anlita en professionell installatör kan du vara säker på att systemet är korrekt inställt för att uppfylla behoven i din fastighet och att det kommer att fungera effektivt under många år framöver. Våra installatörer är erfarna och använder endast den bästa utrustningen som finns tillgänglig, vilket garanterar optimal prestanda och tillförlitlighet.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner